top of page

 

Muotoilijat Tanja Aivila & Siri Huovila

Nonodd on kahden muotoilualan koulutuksen saaneen energisen tehopakkauksen tiimi, joka suunnittee ja toteuttaa kohteen kuin kohteen, pienestä suureen ja keskikokoisesta äärettömään sekä printit mihin tahansa. Jos mielessäsi on loistava idea, me toteutamme sen vielä loistavammin!

Nonodd-tiimillä on useiden vuosien kokemus erilaisista suunnitteluprojekteista. Olemme suunnitelleet kuoseja, kuvateoksia, tuotteita, liikelahjoja ja akustisia teoksia sekä tuottanut tila- ja sisustussuunnitelmia, myymäläsuunnitelmia sekä väri- ja tilakonsultointia.

 

Toteutamme kuosit ja kuvat yhteistyöverkostomme kautta materiaalille kuin materiaalille. Meiltä saat ammattitaidolla tehdyt tila- ja sisustussuunnittelut, stailaukset sekä muut suunnittelutyöt, mitä maan ja taivaan väliltä keksit meiltä pyytää. Tarvittaessa saatte meiltä sisustukseen ja suunnittelutyöhön liittyvät konsultoinnit ja luennot. Voit myös tilata luovan työpajan piristämään yrityksesi normaaliarkea ja ilolla teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa.

 

Tämän tiimin kanssa yhteistyö toimii ja homma etenee. Meiltä löytyy ammattitaitoa, koulutusta, näkemystä ja sopivasti hulluutta.

 

Tule ja haasta meidät!

Nonodd_edited.jpg
Kurkistus ja Kutsu.png
bottom of page