Kuosi- ja kuvasuunnittelu

Tarjoamme kuosi- ja kuvasuunnittelupalvelua yrityksille ja yksityisasiakkaille. Mahdollisuutenasi on hyödyntää Nonoddin valmista mallistoa tai teettää tilaustyönä oma persoonallinen kuosi tai kuva tarvitsemaasi käyttökohteeseen.

 

Kohteina voivat olla esimerkiksi kuvateokset painettuna canvasille, vanerille, alumiinille tai akustiikkalevylle. Suunnittelemme kuoseja myös painokangas-, tapetti- kaakeli- ja vaateteollisuudelle.

 

 

 

                             Tuotteistaminen & Liikelahjasuunittelu

Olemme apunanne tuote- ja liikelahjasuunnittelussa. Ideoimme kanssanne brändiinne sopivat tuotteet ja kuosit.

 

Palveluumme kuuluvat erilaiset tuotevisualisoinnit ja suunnitelmat. Hyvin suunniteltu kuosi, materiaalituntemus ja kuosin sopivuus tuotteeseen ovat tärkeät lähtökohdat tuotteistamiselle ja liikelahjasuunnittelulle.

Sisustussuunnittelu

Teemme  arjestasi toimivampaa, iloisempaa ja visuaalisesti kauniimpaa. Suunnittelemme toimitiloja, julkisia kohteita sekä yksityiskoteja.

 

Meille tärkeintä sisustus -ja tilasuunnittelussa on visuaalisesti  ja toiminnallisesti onnistuneiden ratkaisujen kehittäminen teidän tarpeitanne ajatellen. Meiltä saat sisustussuunnitelmat suurempiin kokonaisuuksiin tai pienen budjetin kohteisiin. Teemme tiivistä  yhteistyötä kanssanne suunniteluprosessin eri vaiheissa, jolloin saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

Sisustuskonsultointi

Konsultointipalvelussa ratkaisemme erilaisia tilojen toiminnallisia tai visuaalisia ongelmakohtia. Konsultointipalveluita voivat ostaa kaiken kokoiset yritykset sekä yksityisasiakkaat. Nonodd toimii vahvana  asiantuntija-apunasi ja tukena päätöstentekoprosessissa.

 

Konsultointipalvelun puitteissa voidaan luoda mm. värisuunnitelma, tekstiilisuunnitelma tai tehdä alustava tila– ja sisustushahmotelma.

Yrityksille tarjoamme myös brändiä tukevia visuaalisia ratkaisuja.

 

Sinulla on mahdollisuus valita Drive In -konsultointipalvelu, jolloin toimimme sähköisesti säästääksemme aikaanne ja kustannuksia. Tai vaihtoehtonasi on valita perinteinen tapa, jolloin vierailemme kohteessa.

Suunnittelun työpajat ja luennot

Tarjoamme suunnittelutyöhön liittyviä luentoja yrityksille, ryhmille ja oppilaitoksille. Olemme aiemmin luennoineet esimerkiksi opiskelijoille aiheista, jotka liittyvät luovan työn haasteisiin ja visuaalisella alalla työskentelevän pienyrittäjän työskentelyyn.

 

Luovat työpajat on tarkoitettu yritykselle, yhteisöille, opiskelijoille tai kaveriporukoille. Työpajaan osallistuminen ei edellytä erikoisosaamista. Työpajat voidaan suunnitella omien toiveidenne pohjalta tietyn aihealueen ympärille. Työpajoissa voidaan piirtää, maalata tai irroitella erilaisilla työvälineillä ja tekniikoilla. Työpajan tarkoituksena on päästä rennosti tekemään taidetta ja ilmaisemaan itseään sekä irtautumaan arjesta. Työpajat järjestetään tilauksenne mukaisesti.

© Nonodd

 

+358 40 839 6821   |   info@nonodd.com

  • Facebook Black Round