top of page
Kuosi- ja kuvasuunnittelu

Tarjoamme kuosi- ja kuvasuunnittelupalvelua yrityksille ja yksityisasiakkaille. Mahdollisuutenasi on hyödyntää Nonoddin valmista mallistoa tai teettää tilaustyönä oma persoonallinen kuosi tai kuva tarvitsemaasi käyttökohteeseen mille tahansa pintamateriaalille.

Lounge yö.jpg
Tuote- & Liikelahjasuunnittelu

Ideoimme kanssanne brändiinne sopivat tuotteet ja kuosit.

Palveluumme kuuluvat erilaiset tuotevisualisoinnit ja suunnitelmat. Hyvin suunniteltu kuosi, materiaalituntemus ja kuosin sopivuus tuotteeseen ovat tärkeät lähtökohdat tuotteistamiselle ja liikelahjasuunnittelulle.

Nonodd
Circus Mock up.jpg
Sisustussuunnittelu

Suunnittelemme toimitiloja, julkisia kohteita sekä yksityiskoteja. Meille tärkeintä sisustus -ja tilasuunnittelussa on visuaalisesti  ja toiminnallisesti onnistuneiden ratkaisujen kehittäminen teidän tarpeitanne ajatellen. Meiltä saat tila- ja sisustussuunnitelmat suurempiin kokonaisuuksiin tai pienen budjetin kohteisiin. Teemme tiivistä  yhteistyötä kanssanne suunniteluprojektin eri vaiheissa, jolloin saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suunnitteluprojekteissa yhteyshenkilö Siri Huovila

Murtajat_Tanja_Aivila.jpg
Sisustuskonsultointi

Konsultointipalvelussa ratkaisemme erilaisia tilojen toiminnallisia tai visuaalisia ongelmakohtia. Konsultointipalveluita voivat ostaa kaiken kokoiset yritykset sekä yksityisasiakkaat. Nonodd toimii asiantuntija-apunasi päätöksentekoprosessissa.

 

Konsultointipalvelun puitteissa voidaan luoda mm. värisuunnitelma, tekstiilisuunnitelma tai tehdä alustava tila –ja sisustushahmotelma.

Yrityksille tarjoamme myös brändiä tukevia visuaalisia ratkaisuja.

Suunnittelun luennot ja työpajat

Tarjoamme suunnittelutyöhön liittyviä luentoja yrityksille, ryhmille ja oppilaitoksille. Olemme aiemmin luennoineet esimerkiksi opiskelijoille aiheista, jotka liittyvät luovan työn haasteisiin ja visuaalisella alalla työskentelevän pienyrittäjän työskentelyyn.

 

Luovat työpajat on tarkoitettu yritykselle, yhteisöille, opiskelijoille tai kaveriporukoille. Työpajaan osallistuminen ei edellytä erikoisosaamista. Työpajat voidaan suunnitella omien toiveidenne pohjalta tietyn aihealueen ympärille. Työpajoissa voidaan piirtää, maalata tai irroitella erilaisilla työvälineillä ja tekniikoilla. Työpajan tarkoituksena on päästä rennosti tekemään taidetta ja ilmaisemaan itseään sekä irtautumaan arjesta. Työpajat järjestetään tilauksenne mukaisesti.

Luennot & Työpajat yhteyshenkilö Tanja Aivila

_MG_3832.jpg
bottom of page